Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лв на 2 лв на

...
Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лв на 2 лв на
Коментари Харесай

Георгиев: Няма да подкрепя поскъпване на билета за градски транспорт

Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лева на 2 лева на цената на билета, продаван на каса в метрото, тъй като не виждам причини за това.

Заявих го и през днешния ден на представителите на различни политически сили, подписали предложението“. Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Той поздрави сътрудниците си от общинския съвет, работили по новата тарифна политика на София. Предстои да проучваме деликатно всички техни хрумвания, само че тази за повишаването е голословна.

За улеснение на жителите вкарваме пътешестване с „Билет 30 плюс“ и „Билет 60 плюс“ – те дават същите права за пътешестване като еднократния билет, както и бонус – 30 и 60 минути в действителност е времето за безплатното прекачване от едно транспортно средство на друго. Пътуването след 30-тата или 60-тата минута си остава неограничено, както и до момента. Има и доста други новости, с които може да се запознаете на уеб страницата на Столичния общинския съвет, сподели още той.

„Предстои публично разискване в границите на този месец, има време да изложим отзиви и да ги защитим. Това и ще направя, дружно с моите сътрудници от групата на ГЕРБ-СДС“, сподели той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР